Zile și Nopți

MAESTRO recomandă: Pizza Sendviș

De Zile şi Nopţi acum 2 ani despre Maestro Pizza & Delivery din categoria gastro & restaurante

MAESTRO recomandă: Pizza Sendviș

Cel mai nou produs derivat din pizza, Pizza Sendviș, poate fi găsit acum și în Pitești sub marca Maestro! Pizza Sendviș este o specialitate de pizza foarte îndrăgită de consumatori, fiind un produs extrem de delicios ce poate fi consumat rapid într-o pauză scurtă sau în mașină în drum spre serviciu. Este preparat în cuptorul cu lemne și îl puteți găsi întotdeauna cald. De asemenea, poate fi livrat și la domiciliu printr-o simplă comandă telefonică.

Maestro Pizza & Delivery oferă clienților săi o gamă variată de Pizza Sendviș astfel că puteți opta pentru variantele cu șuncă, bacon, cârnați, pui, ton sau prosciutto crudo. Toate sendviș-urile conțin pe lângă unul din ingredientele menționate mozzarella și un sos alb delicios. Prețurile încep de la 4,97 lei.

Pe lângă Pizza Sendviș, Maestro Pizza & Delivery a lansat de curând un nou produs care a prins foarte bine pe piață, chifla cu pui! Aceasta conține chiflă caldă coaptă în cuptorul cu lemne, pui rumenit pe vatră, roșii proaspete, rucola, mozzarella, sos alb și la cerere sos de usturoi. Este un adevărat deliciu culinar!

De asemenea Maestro Pizza& Delivery își încântă clienții cu o gamă variată de pizze coapte pe vatră la cuptorul cu lemne.

  • str. Teiuleanu, nr. 48, vizavi de Prefectură.
  • Comenzi telefonice la 0372 75 75 75

Orașul cere părerea ta. E foarte ușor să te înregistrezi.